• Gratis verzending vanaf € 75,-

Over ons

Over Djello

Wat leuk dat jij een kijkje komt nemen op Djello!

Hier vind je creatieve en fantasierijke cadeaus voor groot en klein, voor jezelf of een ander. Producten waar je blij van wordt, die je eenvoudig zelf kunt maken, fijn zijn om te gebruiken, leuk om naar te kijken en soms met een knipoog. Van inspirerende (doe)boeken, originele zelf-maak-producten tot fijne hebbedingen voor jezelf of je huis.

Het ontstaan van Djello

Djello is vernoemd naar de fantasierijke naam die de dochter van voormalig eigenaresse Maureen jaren geleden gaf aan haar eerste echte pop. Zo eentje met een hard hoofd, zacht lichaam en prachtige lange haren. Die naam vond Maureen zo origineel en bijzonder, dat ze geen moment twijfelde over de winkelnaam bij de oprichting in 2009. Jarenlang runde Maureen Djello met ontzettend veel plezier en enthousiasme, maar eind 2015 werd het voor haar tijd om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Toen Maureen ons aanbood het mooie Djello-concept over te nemen en verder uit te bouwen, voelden wij ons enorm vereerd. 

Een assortiment met een hoog ‘hebben’-gehalte

Wat wij uiteindelijk inkopen wordt bepaald door ons eigen hebberigheidsgevoel. We gaan voor alles wat wij gewoonweg zelf graag cadeau zouden willen krijgen, dingen om samen met onze kinderen te doen of maken of voor het ultieme ‘me-time’ moment. Voor elke leeftijd, ieder geslacht en verschillende gelegenheden hebben we cadeautjes die zorgen voor dat fijne geluksgevoel. Mis jij iets of heb je iets ontdekt dat je echt bij Djello vindt passen? Laat het ons weten, we laten ons graag door jou inspireren!

Veel liefs,
Ester & Ellen

Nieuwtjes

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuwe aanwinsten, exclusieve aanbiedingen en meer…

© 2017 Copyright - Djello (onderdeel van Feelgood webstores) - Alle rechten voorbehouden.
We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze webshop zo goed mogelijk beleeft.