Navigatie

Verzenden en betalen

Betalen
Bij online shoppen staat veiligheid voorop. Je kunt bij ons daarom kiezen uit de volgende betaalmogelijkheden:

- iDEAL
- Bij afhalen graag contant betalen met gepast geld

Verzending binnen Nederland

Bij een zending binnen Nederland, bezorgt PostNL uw pakket bij je thuis. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna wordt de bestelling weer naar ons geretourneerd. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig.


Verzending buiten Nederland

Bij een zending naar het buitenland bezorgt PostNL tot in Nederland. Daarna wordt het pakket overgedragen aan de reguliere postbezorging in het betreffende land. Ben je niet thuis om een pakket aan te nemen, dan volgen er nog 2 bezorgpogingen op andere dagen. Daarna wordt de bestelling weer naar ons geretourneerd. Vergeet niet om je telefoonnummer bij de bestelling te vermelden, zodat er contact met je opgenomen kan worden indien nodig.
 

Artikelen met een langere levertijd
Wanneer er bij je bestelling artikelen zitten met een langere levertijd, dan wordt dit altijd vermeld. Wij verzenden dan je volledige bestelling op het moment dat deze compleet is. Heb je de andere artikelen eerder nodig, neem dan even contact met ons op.
 

Administratie- en verzendkosten
Wij hanteren een vast tarief voor de administratie- en verzendkosten van € 5,95 voor zendingen binnen Nederland en € 8,50 voor België. Bestellingen uit Nederland met een orderbedrag van meer dan € 75,- worden gratis verzonden.
 

Order- en verzendbevestiging per e-mail
Van elke afgeronde bestelopdracht krijg je een automatische orderbevestiging per e-mail. De orderbevestiging is geen betaalbewijs, maar geeft alleen aan dat de bestelprocedure succesvol is doorlopen en dat wij je order goed hebben ontvangen. Na ontvangst van de betaling volgt een betaalbevestiging. Zodra je bestelling ter verzending is aangeboden ontvang je een bericht met de track & trace code. Een enkele keer worden deze automatische bevestigingen tegengehouden door het spamfilter, dus heb je niets ontvangen, check dan eerst even je spambox.

© 2017 - 2019 Djello | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel